DE TWEELING

Een hele mooie en zeer geslaagde film. Een vrouwenfilm. De opdracht die ik mezelf vooraf had gesteld is om zoveel mogelijk dames aan het huilen te krijgen. Nou, dat is heel goed gelukt ! Al bij de 1e test viewing hield de aanwezige dame het niet droog. Uiteindelijk hebben heel veel bioscoopbezoeksters het niet droog gehouden. De film heeft 650.000 duizend bioscoop bezoekers gehad en Nederland. De film is officieel genomineerd voor de Amerikaanse Oscar in de categorie: Best foreign language film.

Regie: Ben Sombogaart

Productie: Hanneke Niens en Anton Smit

Episch drama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s